Najveći otočki filmski festival, Supetar Super Film Festival, održat će se ove godine od 9. do 13. srpnja po peti uzastopni put u Supetru na otoku Braču. Tijekom pet slavljeničkih dana posjetiteljima će biti predstavljen bogat filmski, glazbeni i edukativni program

Međunarodni program festivala i ove godine donosi hrvatske dokumentarne uspješnice, ali i premijere nagrađivanih europskih dokumentaraca iz Španjolske, Rusije, Njemačke, Rumunjske i Škotske. Iz programa festivala izdvajamo dva filma koja su na ovogodišnjem ZagrebDoxu osvojila srca publike i žirija.

Read More

TREĆEG dana Festivala mediteranskog filma Split ponovno rasprodano ljetno kino "Bačvice", jer iako je u pitanju radni dan svi su htjeli pogledati splitsku premijeru filma "Gangster te voli". Dokumentarni film redatelja Nebojše Slijepčevića prati Nediljka Babića Gangstera ljubavnog posrednika iz Imotskog, te živote nekoliko njegovih klijenata kojima traži potencijalne partnere ili partnerice.

Read More

Oduševljenje u ljetnom kinu Bačvice dokumentarnim filmom "Gangster te voli" još više je eruptiralo kada je glavni lik Nediljko Babić na koncu razdraganoj publici i zapjevao. Naravno, što je drugo mogao zapjevati nego himnu dalmatinskih samaca Gangster Amor.

Priču iz Imotske krajine o Babiću, ljubavnom posredniku poznatijem kao Gangsteru, režirao je Nebojša Slijepčević, a na 6. Festivalu mediteranskog filma imao je splitsku premijeru.

Read More

Jubilarno deseto po redu priznanje Osoba godine u povodu jedanaeste obljetnice Radio postaje Imotski, po glasovanju slušatelja i uredništva te radio postaje, otišlo je u ruke već na daleko poznatom bračnom posredniku Nedjeljku Babiću „Gangsteru“. On je među 32 prijavljenih kandidata, a potom i nakon ulaska među pet najboljih, osvojio tu laskavu titulu ispred Hrvoje Garca iz udruge mladih „Kum“ iz Prološca, nadarenog glazbenika Mate Đuzela, Hrvoja Lončara jednog od glavnih organizatora prestižne humanitarne priredbe Imota u Lisinskom te Bosiljke Rebić,dopredsjednice udruge liječenih alkoholičara iz Imotskog.

Read More

Zagreb DOX - međunarodni festival dokumentarnog filma 2013.g. - Gangster te voli : Prva nagrada publike - prikazano 183 filma

 

Ljubavni posrednik Nediljko Babić, poznat i kao Gangster pomaže mladoj Bugarki s djetetom da pronađe muža u Hrvatskoj. No, serija komično-katastrofičnih sastanaka otkrit će pravu prirodu konzervativnih hrvatskih muškaraca.

Read More

Naš najpoznatiji bračni posrednik, Nedjeljko Babić poznatiji kao Gangster, za Uskrs u Kaštelima organizira kongres neženja. Dvadesetak momaka i cura okupit će se u kafiću pomno odabranog imena "Love story" u nadi da će pronaći svoju srodnu dušu.

- Nešto slično smo bili napravili za Valentinovo. Kada se skupi malo veći broj slobodnih momaka i djevojaka veći je i izbor i onda organiziramo ovakvo jedno druženje da se oni bolje upoznaju uz pjesmu i ples - najavljuje Gangster koji već 29 godina uspješno spaja parove. "Dolazi i moja prijateljica iz Ukrajine"
Iako u Kaštelima, kao i ostatku Hrvatske, tvrdi Gangster, kronično nedostaje cura zrelih za udaju to nije razlog zbog kojeg je kongres odlučio organizirati u Kaštelima već je taj grad odabrao jer mu je položaj takav da odgovara većini njegovih klijenata.

Read More

U povodu 15-te obljetnice Hrvatskog populacijskog pokreta,u petak je u Domu kulture u Runoviću pred punom dvoranom, Nedjeljko Babić Gangster predstavio svoju knjigu „U prostorima nade“, te novi CD pod nazivom „Gangster Amor“. Nedjeljko Babić Gangster poznat je diljem Hrvatske, jer je preko svoje agencije Nada do sada uspješno spojio 330 bračnih parova, ne samo hrvatskih državljana, već i onih iz Rumunjske, Ukrajine, Bugarske.

Predstavljajući knjigu, urednica, novinarka Dragica Zeljko Selak istaknula je kako Nediljkov rad nije samo dozreli plod njegove mašte, koji ga je nadahnuo prije dvadeset i sedam godina,već je to iskaz doprinosa društvu nastao iz iskrene ljubavi prema čovjeku, obitelji i domovini.

Read More