Zanimljivi materijali za skidanje - download

Poštovani, ovdje možete preuzeti:

- Pjesme koje se nalaze na CD-u kojeg je snimio Nedjeljko Babić

- Pjesmu uz gusle “Ganster Amor”

- Upitnik agencije “Nada “ kojeg možete popuniti (obavezno priložite FOTO ili više njih) te pošaljite mail-om ili poštom na našu adresu

- Isto tako možete preuzeti i trailer-e filmova:

- Oprosti za kung-fu ( 1 min )

- Gangster te voli ( 3 min ).

 

a cd-glaz 
Pjesme s CD-a Gangster Amor 35MB mp3  

a scan0004

Preuzmi : Pjesma uz gusle - Hrvatski AmorPreuzmi : Pjesma uz gusle - Hrvatski Amor 

 
     
     

GANGSTER TE VOLI, eng. naziv: GANGSTER OF LOVE

Redatelj, scenarist i snimatelj: Nebojša Slijepčević
Producentica, izvršna producentica i zvuk: Vanja Jambrović
Montažerka: Iva Kraljević
Koproducenti: Maja Vukić (Fade In), Florin Lepan (Subcultura Films), Miro Barnjak (Artum produkcija)
Pridruženi producent: Oliver Sertić
Produkcija: Restart / Fade In (Hrvatska)
Koprodukcija: Subcultura Films – Rumunjska, Artum produkcija – Bosna i Hercegovina

Trajanje: 60 - 70 minuta, Godina: 2012., Format snimanja: hdv
O filmu:
Nedjeljko Babić bračni je posrednik. Prije 25 godina ostavio je posao parketara kako bi se posvetio karijeri za koju je rođen - spajanju usamljenih muškaraca i žena. Brzo se proslavio, zahvaljujući uspješnosti, ali i svom zvučnom nadimku - Gangster. Dobio ga je zbog svoje snalažljivosti. U Imotskom vodi agenciju Nada i udrugu Dalmatinski samci kroz koju mnogi pokušavaju riješiti svoj bračni status.

Film GANGSTER TE VOLI prati glavnog junaka u pokušajima da oženi nekoliko klijenata, od kojih se posebno izdvaja četrdesetogodišnji samac, zidar, uvjeren da ga niti jedna žena ne moze voljeti.

GANGSTER TE VOLI dokumentarni je film o ljubavnim odnosima u 21. stoljecu.

PREUZMI Trailer 3 min

 

Oprosti za kung fu, 2004., Hrvatska, 70 min.

Nakon završetka rata, tijekom kojeg je kao azilant boravila u zapadnoj Europi, mlada djevojka mora se vratiti u domovinu. Trudna, odlazi natrag u svoju konzervativnu obitelj u zabačenom predjelu Dalmatinske Zagore. Roditelji joj pokušavaju naći muža kako bi izbjegli sramotnu situciju da im neudana kćer rodi unuka...

Ovaj snažni i zreli, drugi drugometražni film u produkciji Hrvatske televizije, scenarista i redatelja Ognjena Sviličića, koji u priči o patrijarhalnoj sredini i tradicionalizmu Dalmatinske zagore vrlo vješto kombinira teške dramske i komične elemente, poruka je protiv rasne i druge netolerancije.

Nakon što je rat završio trudna djevojka se vraća u svoje selo u zabačene predjele Hrvatske. Njezina obitelj ne zna da ona nosi dijete žute boje kože. Roditelji joj traže muža kako bi joj pomogli da se uklopi u zakone i običaje toga kraja. Rođenje žutog djeteta unosi nemir i razdor u zatvorenu sredinu ovog malog mjesta. Film je prikazan naPulskom festivalu 2004. Daria Lorenci dobila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu, a Vera Zima za sporednu žensku ulogu. Film je prikazan u Berlinu u Forumu, a ovjenčan je i Grand Prixom na Warsawa International Film Festivalu.

PREUZMI 1 minutni trailer 

 a k-fu3a Opr-k-fua kung-fu2