Nedjeljko Babić Babić Gangster je osoba godine Imotske krajine !

Jubilarno deseto po redu priznanje Osoba godine u povodu jedanaeste obljetnice Radio postaje Imotski, po glasovanju slušatelja i uredništva te radio postaje, otišlo je u ruke već na daleko poznatom bračnom posredniku Nedjeljku Babiću „Gangsteru“. On je među 32 prijavljenih kandidata, a potom i nakon ulaska među pet najboljih, osvojio tu laskavu titulu ispred Hrvoje Garca iz udruge mladih „Kum“ iz Prološca, nadarenog glazbenika Mate Đuzela, Hrvoja Lončara jednog od glavnih organizatora prestižne humanitarne priredbe Imota u Lisinskom te Bosiljke Rebić,dopredsjednice udruge liječenih alkoholičara iz Imotskog.Nedjeljko Babić Gangster poznati je dugogodišnji posrednik u sklapanju brakova. Do sada je posredovao u sklapanju u više od 330 brakova, a samo nekoliko njih nije se uspjelo održati. Zaslužan je svakako i za poboljšanje demografske slike ne samo Imotske krajine već i šire, upravo na tom poslu. Predsjednik je i Matice umirovljenika Imotske krajine, udruge „Dalmatinski samci“ te Populacijskog pokreta, podružnica Imotski, a dokumentarni film o njegovom radu pod nazivom „Gangster te voli“, redatelja Nebojše Slijepčevića, osvojio je prestižnu prvu nagradu publike na nedavno održanom Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma Zagreb - Dox. Trenutačno se film prikazuje u Torontu u Kanadi na Svjetskom festivalu dokumentarnog filma.

„Zahvaljujem svima koji su dali svoj glas za mene, a kada dobiješ kod kuće ovakvu nagradu, vridnija je od svih dosadašnjih, riječi su popularnog Gangstera. Čestitke Nedjeljku Babiću uputio je i drugoplasirani Hrvoje Garac, koji je i čestitao pobjedniku.

Priznanje za Osobu godine Nedjeljku Babiću uručio je glavni urednik i direktor radio postaje Imotski, Svetimir Mrkonjić.