Nedjeljko Babić organizira : Kongres neženja u Kaštelima - 13.03.2013.g. - u Caffe bar-u Love Story

Naš najpoznatiji bračni posrednik, Nedjeljko Babić poznatiji kao Gangster, za Uskrs u Kaštelima organizira kongres neženja. Dvadesetak momaka i cura okupit će se u kafiću pomno odabranog imena "Love story" u nadi da će pronaći svoju srodnu dušu.

- Nešto slično smo bili napravili za Valentinovo. Kada se skupi malo veći broj slobodnih momaka i djevojaka veći je i izbor i onda organiziramo ovakvo jedno druženje da se oni bolje upoznaju uz pjesmu i ples - najavljuje Gangster koji već 29 godina uspješno spaja parove. "Dolazi i moja prijateljica iz Ukrajine"
Iako u Kaštelima, kao i ostatku Hrvatske, tvrdi Gangster, kronično nedostaje cura zrelih za udaju to nije razlog zbog kojeg je kongres odlučio organizirati u Kaštelima već je taj grad odabrao jer mu je položaj takav da odgovara većini njegovih klijenata.

 

- Imam ja momaka s Brača, Hvara, Splita. Šibenika, Zadra i Opuzena, pa su Kaštela nekako na sredini. Kongres je organiziran u lijepom objektu u kojem će se oni malo opustiti i uz karaoke i ples bolje upoznati. Dolazi i jedna moja prijateljica iz Ukrajine koja će sa sobom dovesti nekoliko djevojaka - kaže Gangster. Dosad uspješno spojio 330 parova .

Tijekom godina je uspješno spojio 330 parova, a prati ih i nakon vjenčanja. Iako se rastave brakova sve češće događaju kod njega takvih stvari, kaže, nema.

- Jedino ih Bog može rastaviti! Ima kod mene i starijih parova, pa se dogodi da jedan od njih umre, ali kod mlađih parova tako nešto ne dolazi u obzir. Čim čujem da u braku ima nekakvih trzavica odem do njih, dam im nekoliko savjeta i izmirim ih. Veliki problemi su kod nas s neoženjenim momcima, a fali nam 103 tisuće djevojaka zrelih za udaju. Zato i dovodim cure iz Ukrajine i Rumunjske. Njih ima najviše, a Rumunjke se danas posebno cijene. Imam ja i Čehinja koje bi se željele udati u Hrvatskoj - tvrdi Nedjeljko Babić.

Ima četiri tisuće kartona, članova udruge samaca Nada čiji je predsjednik. Svi kandidati su odgovorili na jednoobrazna pitanja, a kada traži partnere Gangster se trudi uskladiti im obrazovanje i godine, pazi da imaju slične interese ili socijalni status. Posebno je ponosan na nagradu publike koju je na ZagrebDox-u dobio dokumentarni film o njemu "Gangster te voli".

- Važna je to nagrada jer je nagrada publike. Film u kojem sam ja glavni lik otvorio je međunarodni festival u Zagrebu i dobio nagradu među 183 svjetska filma. Velika je to čast - zaključuje Gangster.

Dalmacijanews.com - INES BRAJEVIĆ