U traženju žena pomaže im doktor za ljubav!

Ima imovinu, ima dobru mirovinu, zdrav je i vitalan, ali nema ženu. Nakon svih razočarenja, za pomoć se obratio najvećem stručnjaku u Hrvatskoj. Poznati Imoćanin Nedjeljko, o kojem se snima i dokumentarni film, spojio je stotine parova. Ako nema domaće, nema problema, on pronađe idealnu Ukrajinku. Je li uspio i ovaj put?

A. P. je bogat, dobro situiran, ima mirovinu veću od saborskih zastupnika, ali ima jedan problem - još uvijek je sam.

 

"Još uvijek sam može se reći uporan u tom traženju, bez obzira što sam u zadnje vrijeme dobio i nekoliko korpi. Ali idemo dalje", kaže A. P.

Nema problema sve dok je tu Gangster. Nedjeljko Babić, kojeg smo već predstavljali u našim emisijama, doktor je za ljubav. Dosad je uspješno spojio stotine parova, a siguran je da će i najnovijem klijentu naći srodnu dušu.

Djevojke i žene prolaze, ali nije lako pronaći onu pravu. A treba misliti i o potomcima.

Što se godina tiče, Adolf kaže da je dobro zagazio u šezdesete. Ali još uvijek je zdrav i vitalan i buduća supruga ne mora strahovati oko ispunjavanja bračnih dužnosti.

Nije on jedini koji je još uvijek sam. Hrvatskoj nedostaje 100.000 žena. Ukrajini pak deset puta toliko muškaraca, i logično je da Nedjeljko često uspješno spaja baš naše dečke i ukrajinske cure na obostranu radost.

"Ukrajinke, njima je Hrvatska kao Amerika. A dobri su ljudi i uklapaju se s našim ljudima", kaže Nedeljko.

Ali i sam priznaje, mnogo je lakše pomoći onima koji su dobro situirani. Najteže je pak pomoći ljudima sa sela, jer djevojke više vole gradske dečke.

Uz savjete i ljubav prema poslu, Nedjeljko je pun i potencijalnih žena kojih u svojim fasciklima ima na stotine. Nema sumnje, bez obzira na godine, među njima se skriva i jedna za Adolfa.

RTL link: http://www.rtl.hr/video/zabava/23177/u-trazenju-zena-pomaze-im-doktor-za-ljubav/

Autor: RTL - 28.03.2012